tisdag, december 8

Basketmatch

Idag har jag haft roligt! På dagen tillsammans med mamma och Ester och på kvällen i Luleå för att sjunga på en Plannjabasket-match tillsammans med tre andra tjejer. Vi underhöll besökarna med julsånger dock inte på planen, tack och lov! :-)

Vi kunde se nästan hela matchen - och vilka platser vi fick! Rad två, precis bakom motståndarlaget (08 Stockholm) som vi kände svettlukten av och lätt kunde höra deras taktiksnack. Om man nu hade förstått sig på vilka typ av pass och spel de pratat om med sportens termer. Måste bara tillägga hur snygga basketspelare kan vara! ;-)

Våra platser var som sagt raden bakom Sthlmlaget där två smågrabbar sitter. De snygga bilderna är så klart inte tagna med min vanliga kamera utan mobilen men vad gör man när den stora fick stanna hemma?


Här nedan är de underbara tjejerna (fina sångröster och enormt roliga att vara med för att inte tala om hur snygga de är!) som bjöd med mig på det här och jag vill verkligen tacka er för det var otroligt roligt få vara med! Hoppas vi kan träffas snart igen och bara vara!

1 kommentar:

Jennie sa...

Det låter som ni haft en rolig dag. Mysigt att sjunga julsånger!

Kram