onsdag, december 9

Hyacinter

Okej, nu sitter jag med båda barnen i knät och lyssnar på Sissels nya julskiva. De önskar egentligen få höra Här kommer Pippi Långstrump istället - jag förstår inte! :-) En hemmadag blev det för oss idag nog för att vi gärna hade hälsat på någon eller fått besök men ibland blir det bara inte så. Vi har det mycket bra ändå!

På väg hem från Luleå igårkväll svängde jag in till ICA Maxi. Mest för att köpa välling men även för att jag visste att affären hade fina hyacintvaser i sitt sortiment. Tre stycken blev det som fått ta plats i köket och förgyller numer vårt diskande.

Uppdatering: Upptäckte att vaserna även finns på Ica Kvantum.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka fina vaser Anna! Du vet att min dörr alltid är öppen för besök... Nu fram till jul finns det inte mycket i min kalender.

Kram Lina

Ann sa...

Åh så mysigt det ser ut.
Köpte två st inför husvisning. Kan inte blommande blommor hemma. Maken är allergisk. Men lite fick jag ha nu.;)

Ger bra julkänsla.

kram kram