tisdag, december 22

God Jul!

Vi har ikväll fått göra ett kärt besök hos barndomsvänner vi varit med väldigt mycket som familj. Vi hade en riktigt trevlig kväll tillsammans i en fin lägenhet mitt i stan samtidigt som snön fortsatte att dala ner på marken. Underbart mysigt!

Idag har jag blivit bokad som fotograf på ett bröllop och vad jag längtar!! Men just nu ser jag fram emot att fira julafton med min familj och släkt och få gå på en hel massa kalas resten av dagarna. :-) Jag hoppas ni alla får en riktigt god jul så ses vi på andra sidan helgen!
Photobucket
Kram på er!

3 kommentarer:

Anonym sa...

God Jul på er oxå!!
Kramar familjen Engman

Anonym sa...

God jul!!! Hoppas vi kan ses under julledigheten. Kram från fam H, d.ä ;)

Anonym sa...

Uppesittarkvällen börjar lida mot sitt slut och gästerna har åkt hem, förutom de övernattande. Storasyster är vaken och lycklig. i morgon bitti blir det paketöppning. Har sett ett stort under granen som verkar vara från maken till mig!!!

God Jul! Hoppas vi ses. Ta hand om varandra! Kram Ester