fredag, december 18

Fotouppdrag: Gravida Karin

Vi vaknade i morse med mindre än en timme kvar att göra oss tre klara, med allt vad det innebär. Frukost ska intas, kläder ska väljas och tas på, blöja ska bytas, väskor ska packas, overaller ska krypas i och till sist ska allt detta in i bilen. Morgonen är inte min bästa stund på dagen därför trodde jag faktiskt inte vi skulle hinna men aldrig har någon skådat fru Eman vara mer rationell och stressad. Som just denna morgon den sjuttonde december tjugohundranio.

Med oss i bilen skulle söta och vackra Karin åka. Eftersom hon kom med bussen och vi skulle möta upp henne på hållplatsen kändes det extra viktigt att vara där i tid. Ingen vill nog vara ute i minus 23 grader längre än nödvändigt... ;-) Barnen lämnades av hos deras underbara faster (tack, tack och tusen tack Magdalena!!) sedan åkte Karin och jag till vårt fotoställe och började genast med fotograferingen. Berätta gärna om det är någon bild ni gillar extra mycket, det är så roligt höra vad andra tycker!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Jag måste bara få berömma Karin som i vanliga fall är väldigt kameraskygg men denna session gjorde allt jag bad henne göra! Tack för att du lät mig stryra och ställa precis som jag ville, hoppas det inte kändes allt för otäckt. :-)

10 kommentarer:

Cilla sa...

Jag gillar sista bilden bäst. Jag tyckte den var cool, helt enkelt!

Jennie sa...

Jag älskar den med den öppna skjortan, hon ser så lugn ut. Vackert!

Lena L sa...

alla var fina men gillar den när hon ser ut genom fönstret bäst. Ha det bra!

Anonym sa...

JAg gillar den med skjortan och fönstret. Den förmedlar något slags vackert lugn :)

/Linnéa

Anonym sa...

Tack söta rara Anna för en spännande och rolig dag! Det var verkligen roligt att det blev av. Det är så enkelt att slappna av i ditt sällskap. Du är ett riktigt proffs! inte otäckt alls! :)
(och då vet du ju hur mycket jag egentligen ogillar att vara med på bild)
Nu måste du bara komma ut till oss och fota junior när han har bestämt sig för att komma.

Tack för en toppendag och fina bilder.
Kramar från Karin

Anonym sa...

Jag lyckades tydligen inte skicka kommentaren men jag försöker igen...Det är ju andra gången jag skriver en kommentar på din blogg men den gången skrev jag barnens namn vilket jag har förstått att det man inte ska göra...
Jag tyckte det var supermysigt att umgås med era fina barn och jag jobbar ju hårt på utmärkelsen bästa-faster;) Kram Magdalena

Anonym sa...

Otroligt vackert ljus på bilden vid fönstret. Snyggt jobbat, båda två! ;) / Frida

Camilla sa...

Hej,

Snubblade in på din blogg nu ikväll, vilken fin blogg du har!

Får passa på att önska dig en riktigt god jul och hoppas att vi kanske ses via våra bloggar under 2010!

Må så gott
Mvh Camilla, En mammas dagbok

Huset vid Kullbacken sa...

Tack för era kommentarer! Det är roligt att höra vad ni tycker och jag förstår att bilden vid fönstret blev en favorit. Men jag håller nog med dig Cilla, gillar den sista bilden lite extra. :)

Camilla: Så roligt att du hittade hit! Vi ses säkert via bloggarna nästa år. God jul!

Anonym sa...

Åh så fina bilder! Synd man inte är gravid;))
/ Anette