tisdag, december 29

En ny header

Jag knåpade ihop en ny header men den blev inte riktigt som jag tänkt mig. Får se om jag får till den med lite mer tid. Jag önskar så gärna kunna göra en hemsida med fler bilder men kunskapen är knapp...

Hoppas i alla fall ni känner er välkomna med denna - för det är ni!

2 kommentarer:

caroline sa...

super fin som allt du gör kram!

Ann sa...

Hej där!

Jag tycker att headern blev jättefin. Stilren.

Jag o maken vill bara tacka för dina tips o ideér för badrum. Vi har varit o tittat på plastgolv o hittade ett golv vi båda gillade skarpt. Tack för att du fick oss att öppna ögonen för en alternativ lösning. Bra mkt billigare oxå.;)

Snart skall vi sätta igång o jag är så taggad nu.

Ha en fin dag!

ps. jag kommer att lägga upp bilder på ditt badrum hos mig o hoppas att det är ok. annars får du tjoa till så tar jag bort!

Kram