onsdag, december 30

2009

Photobucket

Jag startade denna blogg i januari detta år med en tanke att hålla syskon och andra närstående till familjen uppdaterade vad som pågår här både med oss och med huset. Men det utvecklades mer till en plats där jag kan uttrycka mig med bilder och andra idéer vilket värderas högt av min kreativa sida. På Isas blogg kan man läsa om hennes års olika händelser och eftersom det var en enkel men väldigt bra idé att visa lite vad som hänt vill jag gärna dela några av mina årets bästa med er.

Årets projekt startade i februari - renovering av husets badrum. Det blev en ordentlig genomgång av väggar golv och tak med golvvärme, nya ytskikt överallt och ny inredning. Resultatet känns bra och speciellt jämfört med hur det såg ut innan! Nu vill barnen gärna plaska i vårt nya badkar och jag tar mig gärna en lång varm dusch bakom de fina glasväggarna.

Photobucket Photobucket

Årets resa gick i juli till Bergen i Norge där min mans bror med familj bor. Där var vi en vecka med totalt en solig dag men hade enormt roligt och trevligt tillsammans med dem. Vi hann se och uppleva massor under denna korta vecka!

PhotobucketÅrets förändring är för mig klivet in i att vara egenföretagare som fotograf. Jag förstår fortfarande inte allt det innebär men ser fram emot fortsättningen!

Årets köp blev hastigt och lustigt en stor båt. Vi blev i september ägare till en 30 fot lång båt med både förruff och akterruff, micro, boxer och platt tv. Dessutom med många kojplatser att rymma nära och kära som vill sova över när vi är ute på någon av våra båtturer. Vi är alla lyckliga över denna investering men mest av alla - min man. Han som blev glad över all ny "köksutrustning" som dolde sig i paketen! Nu behövs det en till uppsättning kastruller, bestick, tallrikar, glas, m.m.

Årets lycka finns många! Många nära vänner som väntar barn, vissa med större problem än andra men lyckliga är vi verkligen för alla deras skull för vilka skatter de bär på. I juni fick vi delta i min goda väns bröllop nere i Jönköping och det är lycka om något!

Photobucket Photobucket

Årets slit har min man fått stå för när all snö kom plötsligt några dagar innan jul och aldrig verkade sluta falla. Det har varit underbart med en vit jul och jag älskar verkligen naturen och ljuset som kommer med den vita snön men det är tungt skotta undan denna massa för att kunna ta sig fram. Han är stark och duktig min man! :-)

Årets stolthet blev i släkten min yngsta men starkaste kusin. Han fick åka till Brasilien för att delta i styrkelyftnings VM och tog där världsrekord i sin viktklass. Jag är imponerad och stolt!

Det vi hittills vet ska hända under 2010 är att jag ska börja om mitt jobb som visade sig bli nytt dock inom samma företag, barnen ska för första gången börja dagis vilket inte är något jag ser fram emot men tror och hoppas allt kommer gå bra, jag önskar att mitt lilla företag går utveckla på sidan av till något att vara stolt över nästa år!

Med detta vill jag önska er allihop ett gott 2010!

6 kommentarer:

nettan sa...

Kika gärna in på min nystartade blogg!/ Anette

Anonym sa...

Vad kul att läsa om året som gått jag tror och hoppas att jobbet och dagis kommer att gå bra,du ska se att det är inte så dumt ibland att få vara själv på jobbet! När börjar du om att jobba? Sen finns det ju alltid nödlösningar om jobbet blir trist..en tredje hihi.Ha nu ett gått nytt år och lycka till med 2010!! Kram Benita

Anonym sa...

Jag menar Gott nytt år!

Inspirera Mera sa...

Vilket härligt år i bilder!

Gott nytt år!
Kram Sandra

Ann sa...

Fina bilder och inspirenade läsning.
Hoppas att ditt företag går bra. Det tror jag verkligen för dina bilder är så vackra.

Förstår din ångest gällande dagis. Själv söker jag jobb o dom flesta är på heltid. Får lite panik att tänka på att jobba så mkt o inte hinna med barnen. Men det blir nog bra. Ingen idé att tänka negativt innan.

Kram o gott nytt år!

MalinKa sa...

Din världsmästare till kusin är en gammal elev till mig. En mycket trevlig ung man!! Hejar fortfarande i S-backas korridorer trots att det var många år sedan jag tvingade dem att komparera adjektiv =) Verkligen värd guldet och rekordet dessutom.