söndag, november 8

Vinterbilder

När min son och jag var ute och åkte bob kunde jag inte låta bli att ta med kameran, snön kom i lördags och är förhoppningsvis här för att stanna. Det är så vackert när trädens grenar täcks av mjuk, vit snö och bildar ett vackert landskap! På gården står numer både en snögubbe och en snölykta och lyser upp, man minns nästan hur roligt det var som barn när snön äntligen kom efter en lång och tråkig höst. Grannen som kom förbi undrade vem som tyckte det var roligast att göra snögubben...
Photobucket
Givetvis har vi firat barnens pappa idag och Storebror kom ihåg vart paketet var gömt. Ett paket fyllt med godispåsar som endast pappan (och barnen) tycker om - inte en chokladbit i sikte! :-) Febern har lättat för Lillasyster och hon påminner åter om sig själv igen så jag kan nu pusta ut. Vi längtar att få träffa vänner och leka (prata) lite efter en mindre evighet i isolering!

2 kommentarer:

Jennie sa...

Ja, visst är det vackert med snön. I morse när jag var på väg till bilen, var det nästan så att jag funderade på att sjukskriva mig och fota istället...

Åsa sa...

Tack för bilderna Anna, de var jättefina, nu återstår bara det svåraste, att välja vilka vi ska framkalla...
Kram Åsa