torsdag, november 26

Vi får se

Vi har haft en lyxig dag när vi hälsat på hemma hos flera olika och blivit bjudna på både lunch och middag - även en hel del fika!

Barnen längtar till på lördag när de ska få baka pepparkakor hos deras farmor och farfar tillsammans med alla kusiner. På lördag kommer också flera bekantas hus utrymmas på killar så då passar jag på att dra hem tjejer och barn hit till oss för lite adventsfika. Inte för att jag har hunnit baka särskilt mycket men det kanske hinns med imorgon... Jag hoppas också hinna med att göra huset lite juligare i helgen men det kan hända att jag måste skjuta på det några dagar. Vi får se.

Har funderat lite på julkort men inte allvarligare än försökt komma på hur de ska se ut - inte vilka foton som ska användas. Tyvärr har jag vanan inne att beställa antingen alldeles för få, eller alldeles för många och oftast alldeles för sent! Som sagt: Vi får se! ;-)Photobucket

3 kommentarer:

Jennie sa...

Ja det där med julkort är lite svårt tycker jag. Får se om jag ens tar några i år...väntar på att inspirationen ska infinna sig trots att det ju inte behöver vara ett speciellt foto. Trevlig helg!

Idalina sa...

Hade varit väldigt gott med lite adventsfika-
får man komma ;-)

Anonym sa...

Tack för en trevlig kväll. Vilket mys och vilket lyxigt advents- fika/godis i så fina gladburkar... Alltid lika trevligt hemma hos dig och er! Ganska skönt också, i dagens "jag måste göra allt perfekt och i tid" - samhälle, att du inte hunnit ta fram adventsgrejorna. Befriande!!! Man kan ha ett lika mysigt första-adventsmys även utan alla "prylar"!

God natt! /Ester