torsdag, november 12

Snön ligger kvar

Photobucket
Snön ligger fortfarande kvar och dagarna känns ljusare, tio minusgrader gör luften härligt krispig så den andas man gärna in. Idag har vi varit på ett inflyttningkalas - hos en treåring som precis flyttat in i sitt nya upprustade rum! Ett rum i vitt, rosa och grönt och med ett mörkt golv av breda plankor. Dessutom har denna lilla prinsessa en walk-in-closet - en dröm för många vuxna tjejer! Jag säger bara wow, det var ett rum man gärna hade bott i om man var barn igen. :-) Bra gjort mamma Frida och pappa Micke!

Jag pratar kanske ofta om hur trött jag är och nu ska jag göra det igen... Efter vår förkylnings/influensa-släng drog jag på mig en hosta som inte vill ge med sig. En sådan irriterande rethosta och det är den som håller mig vaken många, många timmar varje natt. Nu efter många vakna nätter och många tidiga mornar, (för inte tar sonen någon hänsyn till det inte och ropar "hallå" vid 06-tiden varje morgon) är hjärnan hyfsat mosig och kroppen matt så det förslår. Men inatt ska jag ladda för imorgon väntar två (av mig) mycket efterlängtade fotouppdrag!!

Inga kommentarer: