lördag, november 21

En liten titt

Våra barn har idag fått vara hos deras mormor och morfar till stor glädje! Storebror har sedan vi berättade det för honom igår kväll, surrat om att få åka dit men framförallt sova över där. Eftersom det inte var tanken fick han ringa idag och fråga om det skulle gå bra - och självklart fick han komma och sova! Jag blir otroligt glad när min son ser fram emot att träffa mormor och morfar så mycket att han nästan inte kan vänta på att nästa dag ska komma, och att min mamma och pappa blir glada över att få vara med sina barnbarn. Vi är lyckligt lottade som har både mina och min mans föräldrar så nära oss och som alltid, med glädje ställer upp att få vara med barnen.

Idag hade jag ett fotouppdrag - att föreviga en liten glad kille med mycket "spring i benen". Men eftersom det dröjer innan han verkligen kan gå (p.g.a. hans ringa ålder ;-) sprättade benen mest hela tiden. En superskön grabb må jag säga! :-) Ni får se en bild av ca. 200 så mer kommer...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack så mycket Anna, för idag!! Det var verkligen roligt att du hade tid för oss=)
Kram från Sabina och Johan

Ann sa...

Hej Anna.

Jag skulle verkligen bli superglad om du kunde fota lite mer från ert badrum o ge oss tips eller vad man skall tänka på när man väljer material.
Det blir nog plastmatta. Det kan ju bli snyggt som man har sett här. Men alla rynkar pannan när vi säger att vi skall ha plast.
Vänta bara säger jag då. Det ÄR visst snyggt.

kram o trevlig kväll!