tisdag, november 3

Nytt på lilltjejen

Min förkylning blir värre och värre, jag känner mig ganska säker på att detta inte är tal om någon svininfluensa om än båda barnen har feber nu. Febern verkar inte ge sig riktigt ännu men annars mår vi bra och myser alla tre i soffan framför Lotta på Bråkmakargatan. Idag rullade den tre varv innan jag sa stopp.
Här är en present från huvudstaden till husets Lillasyster. Jag var egentligen ute efter en svart ullkappa jag sett på denna söta tjej men tyvärr var den slut i alla affärer jag gick in i. På Zara hittade jag denna, något för stora jackan som fick följa med hem. Jag tycker i alla fall hon blev dundersöt! :-)

3 kommentarer:

Zun sa...

Men halleduttanen vilken sötnöt! Den kappan var ju superfin! Tänk vad bra att den är lite stor nu, då passar den säkert över hela vintern och framåt vårkanten också. Storasyster har ibland kunnat ha sina vinterkappor till och med säsongen efteråt också.

Krya på er!
/U

Ann sa...

Åh sån fin kappa.
När vi var i Köpenhamn så hade nästan alla barn kappor, kepsar och tweedjackor, fina rejäla kängor o boots. Lite engelskt, lantligt stil.
Dom var mkt mer "välklädda". Det var ju visserligen en lördag och storstad men vilken skillnad mot min stad. Här är alla barnen mer klädda praktiskt. Men jisses så fina alla var!

Tråkigt att det är så mkt sjukdom hemma hos er då. Hoppas ni snart kryar på er!

kram o ha en mysdag med er!

Anonym sa...

Oj, en vit kappa på en ettåring som ska snava och mumsa nödlunch-varmkorv på gågatan... Du är modigare än jag. Vi kör på bävernylon ett tag till. // Frida