torsdag, november 19

Lättare sagt än gjort

En dag med sång och lek i kyrkan och efteråt kaffe hos och med vänner. En skön toppendag vill jag kalla denna onsdag (som redan gått över till torsdag)!

Jag har ikväll suttit och memorerat en vägbeskrivning till staden norr om oss. Dåligt lokalsinne har jag nog inte men det är svårt att förstå en vägbeskrivning när man aldrig kört alla kringelkrokiga gator som vi ska ta oss fram på imorgon (läs: idag) och ansvaret vilar tungt på mina axlar. ;-) Kära vännen Ester och jag tar varsin bil och drar norrut med barnen för att hälsa på kompisar vi lärt känna på olika sätt men dock samma personer. Det känns så roligt att få träffa dessa tjejer igen - och nu träffas vi oftare än förr i tiden!
Photobucket

2 kommentarer:

A home far away sa...

Wow så fina foton du tar!!

Ha en fin helg
Kram Gunilla i Singapore

Anna Åberg sa...

Men hej Anna! Så roligt att jag hittade din blogg - av en ren slump egentligen! Vilka fina bilder du tar =) Hälsade på Frida i veckan för att se om hon lever...och då pratade vi om dig och hon berättade att ni har så fint hemma och berättade om kuriren....så jag gick in kikade. Har du tid att ses någon dag framöver.
Många kramar från Anna Åberg