tisdag, november 10

Kreativ

Igårkväll fick jag ett kreativt il och satte mig för att sy en lampskärm till ett fynd jag nämnde för länge sedan. Jag förväntade mig att projektet skulle ta halva natten för varje gång jag sätter mig vid symaskinen krånglar den, men otroligt nog hände inget denna gång! Jag har använt mig av en liten stuvbit jag fick över av Marimekkos Bottna som även hänger som tygtavla i samma rum. Min man rynkade på näsan när han såg lampan, håller ni med honom?
Photobucket
Den lilla förändringen lampan gjorde fick mig att vilja ändra om på väggen bland fotona också så nu funderar jag mycket kring det... Så här såg det ut tidigare (klicka här) i samma hörn.

3 kommentarer:

Judith sa...

Jag gillar verkligen lampan, den är skitsnygg!

Jennie sa...

Verkligen en lampa som jag gillar. Har dock en sambo som också rynkar på näsan åt mycket jag drar hem...

Huset vid Kullbacken sa...

Tack! Roligt höra att det finns fler med samma smak! ;)