måndag, november 2

Hemma är vi sjuka

Helgen i Stockholm har varit toppen på många sätt! Tyvärr blev min vän och medresenär sjuk när vi kom ner. Hon la sig för att sova fredag och steg upp söndag betydligt piggare, men dock ingen rolig weekend för henne...

Shopping hann jag med och passerade Buttericks under lördagen med en kö som aldrig verkade ta slut. Skönt att slippa behöva klä ut sig! ;-) Vi har fått äta en god middag på Odenplan och bjudits på en underbar brunch i Hammarby för att inte tala om de mysiga fikapauser vi gjorde på dagarna. Att sedan bli skjutsade till flygplatsen på söndag kändes enormt skönt!

Hemma fick jag krama om min 41 gradiga dotter och pussa sonen som enligt min man längtat efter mig. Att det kan vara så underbart att få komma hem till familjen efter bara en kort liten helg! Eftersom sjukdom gör sig påmind med både huvudvärk och feber här hemma kan det dröja någon dag innan jag visar mig här på bloggen igen men det förstår ni säkert i dessa influensatider.

Sköt om er!

2 kommentarer:

Kajsa sa...

Krya på er!!
Hoppas ni blir friska snart, då måste vi a och ses: Det var länge sen känns det som!
Kram!

Idalina sa...

Sjukdomar är aldrig kul...

Här är det oxå varmt, men en annan värme- idag var det 36 grader varmt ute ;-)

Allt gott till dig och din familj!

Kram