fredag, november 13

Fotouppdrag inställda

Enligt SMHI och yr.no skulle solen skina idag men tror ni den kom fram överhuvudtaget? Nej. Därför blev det inga fotouppdrag idag vilket känns otroligt tråkigt både för dem och för mig. Nu är jag less på att vara beroende av att solen ska lysa för att ljuset ska räcka till inomhus så beslutet att köpa in studioljus är taget!

Mina barn fick istället ställa upp framför kameran och det är aldrig en lätt uppgift. Eftersom deras mormor redan var här (hon skulle passa dem när jag fotade) kunde hon hjälpa till lite men hur som helst blev det bara några få skapliga bilder. Mina kära och älskade barn vägrar göra som jag säger, ber jag dem titta på mig - gör de tvärtom, ber jag dem sitta - ställer de sig, o.s.v. Allt är väl därför helt i sin ordning. ;-)

Om ni undrar varför jag inte ville fota uppdragen idag så beror det på att kvaliteten på bilderna inte blir tillräckligt bra. Bilderna upplevs korniga pga vissa kamerainställningar som måste göras när ljuset är lite sämre.

Ikväll väntar middag hos goda vänner och imorgon kalas för en nioåring och sist men inte minst, åker jag med två andra tjejer till Ikea på söndag! En helg att se fram emot! :-) Hoppas ni alla får några roliga lediga dagar!

5 kommentarer:

Catta sa...

Vilka underbart vackra barn ni har!
Kram Catta

Lena L sa...

Tycker bilderna blev bra ändå men om jag skulle se dem i större format kanske jag skulle uppleva dem korniga. Ska bli kul att höra vad du tycker om studioljuset, jag är så sugen att investera i det jag med. Ha det gott! /Lena L

Anna K sa...

Tycker också att fotona du har tagit idag blev fina. Jag hoppas på en dag med fint väder snart när det passar oss båda. Måndagar och tisdagar brukar vi ha fullt upp, men annars kan vi nästan komma när som helst.

Hoppas verkligen att vi får ses snart :-)

Anonym sa...

Så bra att dagen blev lyckad! Då ses vi i morgon, barnen blir nog glada när jag berättar det i morgon bitti att ni kommer!

Kram Ester

Lena L sa...

Hej! Ja det är just det där med hur krångligt det blir att fota med studiobelysning som känns lite främmande och avskräckande men det är säkkert ganska simpelt när man kommer in i det. Du kanske kan hålla kurs för oss okunniga den dagen du känner att du har grepp om det:) Kram