tisdag, november 24

Fotouppdrag: Elliot

Efter lite velande i morse åkte barnen och jag in mot staden och mötte upp min mamma. Jag behövde hämta ut mediciner, fylla på med strumpbyxor och luciaskjorta till lilla dottern och självklart skulle det handlas Spiderman-kalsonger som min son surrar om nästan varje dag, och han har ännu ingen aning om vad det är för figur. Vi åt lunch tillsammans med mamma innan vi sedan delade på oss för att fortsätta dagen på olika håll. Familjen Eman (vi) fick en middagsinbjudan som vi genast tackade ja till! Riktigt gott smakade laxen de bjöd på och sällskapet förgyllde vår måndagskväll!

För att kunna visa lite större bilder här på blogspot går jag genom photobucket, men kvalitén påverkas och det ber jag om ursäkt för. Tycker ni det går lika bra att se bilderna i smått format eller är det roligare så här? Hjälp mig gärna (igen)! :-)

Här kommer i alla fall en bildkavalkad från charmige Elliot som hälsade på hos mig i lördags. Han är precis på väg att lära sig krypa och tar sig redan fram väldigt bra. Svetten lackade på föräldrarna som gjorde ett strålande jobb med att hålla sin son på gott humör! Tack - ni förgyllde verkligen den dagen för mig! :-) Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Gillar ni någon speciell bild så blir jag otroligt glad om ni skulle vilja lämna en kommentarer! Jag personligen har mer än en favorit bland alla foton och det är alltid kul med den känslan!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Superfina bilder som vanligt! Gillar skarpt bilden med fötterna i den vuxnes händer!
/Kram Anna L

Jennie sa...

Toppenfina bilder. Gillar verkligen den som är tagen utomhus, samt den med knasblicken. Äh, jag kan rada upp dem allihop, de är riktigt bra!

Gillar för övrigt att se bildern i större format, att kvallan bli lite sämre gör inget, det är inget som jag tänker på!

Kram

Anonym sa...

Hej Anna!
Fina foton i toppklass! Jag tyckte bäst om den första, där hand möter fot.
/Anna-Britta

Lena L sa...

Super fina bilder, du är så duktig. Gillar hand och fot bilderna samt den men roliga minen.
Gillar större formatet. Har en hand&fot bild på min blogg men när man ser dina fina bilder så skäms jag för mina egna. Du borde satsa på att jobba som fotograf. Ha det bra!

caroline sa...

älskar alla bilder men min favorit är helt klart hand och fot i svartvitt! nästa vecka passar oss i stort sett alla dagar. vi går ju och väntar på att få åka till huddinge och det kan ske närsomhelst men vi planerar in en dag. ska vi säga onsdag? kram

Anonym sa...

Jag tycker bäst om de svartvita... och de i färg! ;) Fötterna i vuxenhänder blev precis som det vi pratade om i fredags! // Frida

Huset vid Kullbacken sa...

Tack alla för era ord och så roligt höra vilka bilder ni gillar!! Otroligt roligt! :)

Anna-Britta: Hoppas det går bra den 4:e dec och att jag får chansen att träffa er snart!

Lena: Det gläder mig att du tycker bilderna är så pass bra som en fotograf, känner mig inte riktigt som en ännu men det sitter mest i huvudet. Det skulle vara en dröm!

Tack och kram till er alla!

Cicci sa...

Jag får nästan rysningar av dessa underbara bilder och måste säga att bilderna i färg är mina favoriter! Vi fick ett presentkort i doppresent att få komma och ta kort hos dig på våran lilla Charlie så nu längtar jag tills han blivit lite större så vi får lika fina bilder! :)

Anonym sa...

Åh Anna vad bra det blev!!
Jag älskar så klart alla bilder
( nästan lika mycket som jag älskar motivet)

Bilden med ballongerna blev riktigt bra...Utebilden är super, klar och fin.
Hand och fot i svartvitt gillar jag och knas blicken har du fångat helt underbart!!

Vi njöt av att få vara hos er, och Elliot somnade helt ovaggad i bilen/Kram Sabina