måndag, november 16

En fågel i tvättmaskinen

Idag har jag gjort något gräsligt onödigt... Vi har ingen torktumlare hemma och får därför låna våra vänners ibland när till exempel kuddar ska tvättas. Eftersom vi idag ändå skulle till kompisar med just en sådan fick kudden som legat och väntat på tvätt ett bra tag nu, följa med. Väl där satte jag igång tvättmaskinen och gick ut ur tvättstugan för då var det dags för lunch. När jag sedan tittade in där igen fick jag med fasa upptäcka att hela trumman var fylld med fjädrar - kuddens söm hade spruckit till ett stort hål!

Trots storstädning av deras tvättmaskin fanns fjädrar så klart överallt, även där man inte såg dem och det är nu stopp någonstans. Illa! Om jag ändå tvättat hemma i vår maskin och sluppit orsaka någon annan detta onödiga extrajobb.
Photobucket
Även lite större barnfötter är ganska söta tycker jag...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nu är alla fjädrar borta! Blev inte alls så mycket jobb! Det blev ju en trevlig dag, helt klart värt det, trots fjäderolyckan...

Ses i morgon.

Kram Ester

Catta sa...

*Ler* Det är sånt som bara händer när man är borta, otur värre! Känner jag din vän rätt var det nog ingen katastrof ens för ägaren av maskinen.
Jättegulliga fötter, passa på snart har du bara 45:or att fota =)
Kram Catta

Snirkla sa...

Åh vad det måste ha kännts jobbigt med fjädrarna, tur att det löste sig! Barnfötter är verkligen ursöta, men man slutar nog aldrig tycka om sina egna barns fötter för jag tycker fortfarande att mina barn har fina fötter fast de är över storlek 40 allihop! :)

Huset vid Kullbacken sa...

Ester: Tur att det löste sig utan att vi behövde köpa en ny tvättmaskin åt er! Jag pustar ut.

Catta: 45or säger du...;) Jag ska verkligen njuta men återkommer med bilder lite senare i livet!

Snirkla: Jag gissar att jag kommer att känna precis som du gällande Mina barns fötter men frågan är om de ryms på bild...