måndag, november 9

Bildbeställning

Jag satt uppe igår kväll för att skicka iväg bilder som Hannah och Klaras föräldrar ska få välja mellan. De fick 63 stycken så det blir spännande att se hur många de beställer. :-) Här är de söta systrarna igen och om ni missade dem förra gången kan ni klicka här. På sista bilder här nedan ser de på sin mamma som uppmanar dem att le och inte hålla händerna under hakan, det är de sista bilderna vi tog den dagen och båda tjejerna var ganska lessa. Who can blame them? ;-)
Photobucket
Photobucket
Jag hoppas att i slutet av veckan kunna fota två nya uppdrag men tyvärr hänger allt på ljuset. Den som lever får se men enligt väderprognoserna ska det bli av!

2 kommentarer:

Jennie sa...

Vilka härliga bilder!!! kram

Anonym sa...

Superfina, den första av de där bilderna funderar jag på att förstora, men jag vet inte. Det är jättesvårt. Jag hör av mig när jag har bestämt mig.
Kram Åsa