fredag, oktober 2

Vilken dag!

Sent igår kväll kom jag på att filmen vi hyrde förra helgen fortfarande låg kvar orörd i fodralet. Förra fredagen ville inte Lillasyster somna utan sin pappa bredvid och tror ni inte jag hittade även honom sovandes. Trots flera väckningsförsök kom han aldrig så därför väntade jag också med att se filmen. Men helgen passerade, och även denna vecka. Helt plötsligt skulle filmen tillbaka igen! I ren snålhet började jag vid ett-tiden i natt att titta på denna underbart gripande, verklighetsbaserade berättelse och kunde bara inte snabbspola som planen var... Ännu ett filmtips - Changeling!

Nu har våra norska familjemedlemmar landat och vi har hunnit krama dem mer än flera gånger idag. De är här i norr nästan en vecka så det är bara att försöka nyttja tiden med dem så mycket vi kan! På lördag ska vi njuta av musik och söndag ska vi få vara med när barnens yngsta kusin ska välsignas. Då har jag fått två ärofyllda uppdrag där både en kamera och en mick är inblandade... Det blir en rolig och händelserik helg med andra ord! ;-)

Jag vill verkligen tacka för idag Caroline! Vi har fått hälsa på i deras nya, otroligt snygga hus och njuta av deras roliga sällskap. Hoppas det inte går åtta månader till nästa gång! ;-)

2 kommentarer:

Johanna sa...

Vad kul att du kollat in min blogg. Jo, sushi är vi nog lika galna i.. Hoppas på jobbet, men om du läser igen så får du nog veta hur det gått. //Johanna

caroline sa...

Hej vänen.. tack själv för idag, ja nu ska det inte gå 8 månader tills nästa gång! men vi kommer ju om två veckor ocgh då hoppas jag det har hänt lite med det vi pratade om.. kram på dig själv vart det jobb idag kram kram