tisdag, oktober 6

Välkommen in i vårt vardagsrum


Ett ljust och öppet rum som vi gärna sitter och umgås i! Snart åker golvlampan i vänster hörn någon annanstans och där ska istället mitt traderafynd skruvas upp efter att jag klätt om den i Marimekkos tyg "Bottna".

Min absolut första tygtavla är nu färdigställd och upphängd. Den hänger på en vägg full med elkablar med endast ett häftstift eftersom en spik är utesluten - då skulle hela huset kortslutas och vem vill det? ;-) Fågelbrickan på sista bilden fick jag hem tack vare en snäll kompis som visste hur gärna jag ville ha den. Tack Lina!

5 kommentarer:

Sofi sa...

Tack för att vi fick sitta och mysa i ert fina vardagsrum lördagskväll, med ett mkt frestande snacksbord. Tavlan blev klockren, det kommer även lampan att bli;) Kram!

Ann sa...

Åh- ni bor ju så fint! Vitt och fräscht.
Tavlan gjorde sig verkligen där!

Spännande att se lampan omklädd.

kram o ha en trevlig dag.

Jennie sa...

Jag gillar verkligen ert hus, så mysigt, stilrent och hemtrevligt inrett!

johann sa...

sjukt fint vardagsrum! inspiration :D

caroline sa...

super mysigt och fint! kram