söndag, oktober 11

Min utrustning

Maten som ska bjudas på till lunch imorgon blev precis klar. Vi ska få äran att agera dagis för några av våra bästa vänners barn. Lite spännande att se hur den kritiska lunchperioden kommer att gå med hunger och trötthet som påverkar de små men jag skulle tro (och hoppas!) att dagen kommer att flyta på bra! :-)

Jag har för någon vecka sedan köpt ett nytt objektiv till min fotoutrustning som jag gärna skulle ha haft redan vid vigselfotograferingen (gjordes i mitten av september). Nu använder jag mig mest av mitt Canon 50 objektiv men har hunnit testa det nya Tamron 28-75, vilket överraskade mig ordentligt - positivt! Så småningom vill jag investera i ett motsvarande Canon originalobjektiv men eftersom priset är tre gånger så dyrt fick det vänta ett tag till...
Photobucket
Det här blev kanske inte det mest intressanta inlägg men någon kanske tycker det! ;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Anna!

Tack för den goda och ordentliga lunchen idag (verkligen husmoderspoäng på den) och tack för det alltid så goda fikat. Jag glömmer alltid att säga hur mycket jag uppskattar att bli bjuden på kaffe hos dig, det är alltid så gott och extra mysigt hos dig! Rolig måndag helt enkelt!

/Ester

Pernilla sa...

Tillsammans med mitt fasta 50 är tamronobjektivet mitt favvo! Grymt objektiv till en rimlig peng!

/Pernilla (som testat objektivet sedan i juni :-))