söndag, oktober 25

Kalashelgen

Min man och jag bestämde oss helt impulsivt för att gå ut och äta i lördags. Vi skulle åka till ett trettioårskalas på kvällen då min mamma och pappa skulle ta hand om barnen. När de kom till oss redan efter lunch gjorde vi inte så mycket hemma så därav ett restaurangbesök! Det är otroligt sällan vi går ut och äter bara vi två (gissar att det är tre år sedan sist) vilket inte beror på barnen. Vi hade en välbehövlig stund tillsammans!

Vår trettioåring fick detta födelsedagskort gjort av kreativa Maria med företaget Jag blommar. Kortet fylldes av ett kort rim och varma gratulationshälsningar från alla tolv som var med på presenten.
Photobucket
Imorgon väntar lunch med kompisar. Det är alltid roligt att hitta på något måndagar tycker jag, ha någonting att se fram emot efter helgens sköna dagar.

3 kommentarer:

carro sa...

hej hej vi mår bra nu så kolla upp när vi kan få komma på besök! kram kram

Kajsa sa...

Hej!
Visst var det en trevlig festi lördags?!
Måndag- själv jobbar jag hela dagen, hoppas att det går bättre än i fredags...
Ha det bra!
Kram Kajsa

Ann sa...

Åh- visst är det mysigt att komma ut o bara äta i fred?
Vi är jätteduktiga på det. Men det beror på att vi har föräldrar som gärna vill vara med barnen så då får vi ge oss iväg.
Vi är så lyckligt lottade att vi har föräldrar nära. Men vi skulle nog inte komma iväg om inte vi blir påminda. Som nu i helgen så hade svärmor tagit ledigt för att umgås med barnbarnen. Så då kände vi att vi "måste" göra ngt extra o drog till Köpenhamn.

Ha det så fint däruppe i norr!!!