tisdag, oktober 13

I dessa förkylningstider

Jag måste bara få visa er denna bild från i lördags när Isak helt plötsligt frågade "Mamma, vad heter de här fingrarna?" :-) Vi brast ut i skratt när vi såg vilka fingrar han undrade över!
Photobucket
Imorgon väntar sjukhusbesök, matshopping och en del reklamationer som ska tillbaka. Nu måste jag försöka ta igen de timmar sömn som gick förlorade igårnatt. Hosta tills du kräks gäller tydligen här hemma nu!

3 kommentarer:

Zun sa...

Söööööta barn och som alltid härliga bilder signerade Anna Eman!

Vad gör vi egentligen uppe den här tiden? Hoppas att du nu har lagt dig för en god natts sömn, jag funderar på saken jag med. Ska bara..... ;-)

Kram U

CitronerGula sa...

Så fantastiskt fina bilder på söta barn. Skrattade gott när jag såg storebrors gester!!! Tänk ändå att fånga det ögonblicket på bild!!!
Ser fram emot vår träff på fredag!

Kram/ Petra

Jennie sa...

Hoppas att C fick tag i dig. Jag var nog lite väl tidsoptimistisk när jag tackade ja...vi åker upp med husvagnen för vintern till fjällen och har i stort sett inte börjat packa än...Sambon kommer hem inatt och då är det bara att packa imorgon. Hoppas vi kan träffas framöver ändå. Kram kram