torsdag, oktober 29

Here we come

Packningen är fortfarande inte gjord men jag är inte orolig. Att endast packa och tänka till sig själv känns enkelt! Det ska som sagt bli en mysig helg i Stockholm med goda vänner. Jag längtar till att få flera sovmornar, kunna duscha och äta ostörd men samtidigt kommer jag att sakna mina barn och min man otroligt mycket - blandade känslor lider jag av... :-)

Här är den lilla tack- och inflyttningspresenten vår vän ska få.

Jag skulle behöva lite hjälp av er som vågar kommentera. De stora bilderna jag visar på bloggen, ser på min skärm väldigt konstiga ut. Hur ser bilderna ut för er? Skarpa och klara eller konstiga som för mig? Jag är mycket tacksam om någon skulle kunna svara!

Hoppas ni alla får en trevlig helg, vi ses nästa vecka!

8 kommentarer:

Cilla sa...

Om jag tittar på bilden på Märta så ser den lite konstig ut. Mest på hennes huvud. Precis som att den är photoshoppad med något filter. Jag reflekterade inte över det den 27:e när du la ut inlägget, men nu när jag går tillbaka och kollar så ser jag det.

Lena L sa...

Det ser lite konstigt ut, men det gjorde det inte tidigare.

Sara sa...

Håller med föregående talare. Ser ut som att den har ett filter men jag tror inte att den gjorde det första gången jag såg den. Tack för en otroligt fin blogg, det är så roligt att titta på dina fina bilder och läsa dina trevliga inlägg.

Christine sa...

Håller oxå med föregående talare. De stora bilderna ser lite konstiga ut nu, men har inte sett ut så tidigare! Ha en trevlig helg! Kram Kicki

Frida Johansson sa...

Ja, de stora bilderna ser anorlunda ut nu.

Ha en jättebra helg i Stockholm!

maria sa...

Hej anna! När jag var inne förra gången såg märta lite konstig ut, men det ser inte likadant ut nu när jag tittar. /maria

maria sa...

hej igen! eller du, jo lite konstigt är det nog fortfarande. /maria

Huset vid Kullbacken sa...

Tack för era svar!! Vi får se hur jag fortsätter göra med bilderna men om de blir så här konstiga i stort format är det lika bra att visa dem små. Men vi får se... Tack igen! :) Kram Anna