söndag, oktober 18

Fotouppdrag i korthet

Vår älskade dotter är envis! Jag vill så gärna att hon ska sova i sin egen säng för att sova bättre men givetvis vill hon hellre ligga mellan sin mamma och pappa i den stora sängen. Så slutade nattningen även ikväll efter en hård kamp, och jag somnade bredvid henne vilket gjorde kvällen betydligt kortare än vad som var tänkt... Vart tog våra rutiner vägen? :-)

Lördag hade vi så roligt, först i ett lekland tillsammans med alla barn och familjer till de anställda där bollhav, långa rutschkanor och klättermöjligheter gavs för de små. Minigolf och bowling fanns för de något äldre att utöva. Riktigt, riktigt trevliga timmar!

När kvällen närmade sig åkte barnen till sina barnvakter för natten och festen kunde börja! Under den goda trerätters middagen fick vi njuta av en musikshow som höjde stämningen. Att få träffa alla härliga människor och prata med dem gjorde kvällen fulländad! Dansa kunde man också göra om man inte, som jag känner sig löjlig och uttittad på dansgolvet. Men som tur var är det inte många som gör det!

Innan allt detta började i lördags fick jag besök av två ljuvliga tjejer som jag fått äran att fota. Här kommer en bild från lördag förmiddag, en fin idé som deras mamma kom på! Mer bilder får ni se imorgon men tröttheten gör sig påmind nu så jag ska krypa ner bredvid min dotter och min man (mysigt!). Sov gott!
Photobucket

3 kommentarer:

CitronerGula sa...

Så otroligt jättefint det blev med de små färgade godisarna... Jag som hade massor av andra idéer, men tiden tycktes inte riktigt räcka till - eller rättare sagt en viss lilldonnas humör :D
Men tänk vad kul man hade kunnat göra med geléhallon och en jättefin prickig servis som vi har hemma... möjligheterna är oändliga.
Blir spännande att få se fler bilder!!!
Tänk så duktig du är!
Tusen tack!

Kram/Petra

Ann sa...

Jättefint kort! Synd att du bor så långt bort annars hade jag anlitat dig att ta kort på mina busfrö.

Dom mår vara busiga mina barn men jag har haft sån tur att dom har slocknat i sina sängar sen dom var små.

Ha det så fint!

Zun sa...

Härlig bild på de ljuvliga småtjejerna. Men med en sådan härlig mor kan de ju inte bli annat än fotogenique ;-)

Brukar barnen vara samarbetsvilliga? Har en känsla av att Storasyster inte skulle vara så lätt att fånga på bild..... Kan kanske vara värt ett försök? Har du några hemligheter, Anna? ;-)

Kram U