torsdag, oktober 15

Favorit

I helgen firar vi 25 års jubileet för företaget min man jobbar på - tre dagars festligheter! Jag har fått i uppdrag att fota dessa dagar och får därför "tillträde" att se vad som annars bara gäller de anställda. Ser speciellt fram emot lördagen då även respektive är inbjudna till bland annat en hotellövernattning. :-) Nice!

När vi inte firar sitter jag med bilder och vill återigen visa er denna som har blivit en favorit för mig.Photobucket

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Anna!
Vilka fina bilder du tar! Jag är kanske lite väl partisk men detta är bland de bättre bilder jag sett!

MVH
/Mikael, stolt pappa

Sofi sa...

Jag håller med dig Micke; en väldigt fin bild på väldigt fina barn och en väldigt duktig fotograf! Hoppas vi får träffa er snart!

johanna [FOTOBLOGG] sa...

gullig bild!