lördag, oktober 17

Ett åttonde underverk

Jag har fått vara med om bygget av världens åttonde underverk. Företaget jag nämne igår gav idag deras anställda uppdraget att bygga just det åttonde underverket. Eftersom större delen är snickare passade den uppgiften bra och på bara tre timmar gjorde de otroligt stora och fina verk, som nu går att betrakta i denna by. Photobucket
Imorgon kommer två tjejer hit som ska fotas - det ska bli roligt!
Hoppas ni får en bra helg, vi ses nästa vecka!

1 kommentar:

Jennie sa...

Det hade självklart varit riktigt trevligt att träffas i veckan istället men jag får nog inse mina begränsningar och säga att jag inte hinner. Är en sådan person som lätt har ett fullbokat schema, (vilket jag gillar att ha) både med små och stora saker, men just nu märker jag att det stressar mig. I veckan behöver jag bara vara för att på fredag åka till Sthlm...men senare träffas jag gärna! Kram kram