fredag, september 11

Snabba ryck

I helgen blir dörren klar, åtminstone på utsidan. Min kära man beställde nya glasrutor till överljuset så nu fattas bara att riva bort maskeringstejpen och skruva fast rutorna sedan är det klart! Härligt!

Idag skulle jag fota dotterna till våra vänner och det gick rekordsnabbt! Lilla tjejen var på strålande humör och skrattade åt allt hon såg. Då fick nästa kära vän hoppa in framför kameran och vara med på bild hon också!

Ni blev så söta om än T. tydligen inte var med på noterna. ;-) Tack för all hjälp Sofi, jag sitter och räknar ihop bruttoinkomsten...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Se där, det var jag inte beredd på!
Kul att kunna vara till hjälp!
Kram S

Jennie sa...

Ja det var faktiskt riktigt otäckt, men killen hade änglavakt och fick "endast" sprucken mjälte.

Skulle vara roligt att få se ett exempel på en bild före och efter bildbehandling. Jag är ju riktigt kass på photoshop och allt sånt där, men tänker att den dagen som jag ska skaffa mig en alldeles egen laptop, då ska jag försöka lära mig det...