måndag, september 14

Smakprov på Märta

Det känns som att det varit en hektisk men rolig dag! Storebror vaknade halv sex imorse och tänkte inte somna om, jag la mig vid halv tre så tre timmars sömn var det jag fick! :-)

Kära vännen E kom på förmiddagen för att hjälpa mig ta hand om barnen när jag skulle fotografera lilla Märta - en glad sjumånaders tjej från Luleå. Vi hade en rolig fotosession tillsammans med hennes mamma som kunde göra en hel del olika ljud. ;-) Tack E för ovärderlig hjälp och Maria för en rolig stund!

Nu väntar sängen som jag förhoppningsvis får ligga i ostört hela natten! Imorgon kommer mera...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en trevlig dag! Och för både lunch och middag och fika...

Hon var en riktig gullunge lilla Märta!

Kom du i säng tidigt då?

Kram Ester

Maria sa...

TACK tack TACK till både Anna och Ester för gårdagen!
Vi är så glada och nöjda! Tack också för god paj och MYCKET GOTT fika. Vad fint smakprovet är... Märta har sovit stenhårt inatt, det var nog all underhållning av söta barn som gjorde sitt:) KRAM maria

Huset vid Kullbacken sa...

Ester: Jag somnade före halv tolv! :)