måndag, september 28

Mera Märta

Jag har en del fobier men getingar toppar min lista över rädslor! Nu på hösten är de som vanligt extra närgångna och ger sig inte i första taget. På morgonen vill jag gärna vädra ur sovrummen men det har jag dragit mig för på sistone. Imorse tänkte jag dock att de inte synts till på länge och vågade öppna några fönster. Så dumt! Helt plötsligt har vi två getingar på övervåningen och två oförstående barn som tittar storögt på sin mamma som med lätt panik i rösten säger "Kom, nu går vi ner!" Jag gör verkligen mitt bästa att inte föra över denna rädsla på dem men det är otroligt svårt när det känns som att getingarna kan döda oss!

Som tur var skulle vi få besök av en modig och tuff kompis... Hon lovade att ta död på fienderna (= getingarna) som vid det laget var instängda i var sitt rum. Tack Anna, det var en otrolig lättnad när du kom och tog kontroll över situationen! ;-)

Något som är trevligare att titta på än farliga djur är söta Märta, håller ni inte med?

5 kommentarer:

Jennie sa...

Härliga färger, fint som alltid!

Kram

Anonym sa...

Det var bara roligt att döda getingar det gör jag gärna fler gånger.....

Kram, Anna

Anonym sa...

Hej Anna! Förstår dig precis,jag har samma dilemma fast här gäller det spindlar!!Man får verkligen bita ihop då de äckliga krypen kommer,och Viktor sparar de gärna i en burk..Nä då tycker jag om när vintern kommer och man iallafall slipper dessa varelser.Vilka fina bilder du tar,vi kanske måste anlita dig framöver för lite syskonkort? Kram Benita

Anonym sa...

Hej anna! Först idag upptäcker jag de nya märtabilderna! Superfina! Härliga smakprov... /Maria

Caroline sa...

Hej! Fin blogg du har. Hittade till dig via Ann. Gillar dina bilder.