tisdag, september 29

Lite rabatt om ni är intresserade

Storebror i huset har hjälpt mig nästan hela dagen både med bak och matlagning. Vi misslyckades med 50% av fikat vi bakade och upptäckte alldeles försent att riset inte skulle mätta hela familjen vid middagen men tro det eller ej så ordnade sig - en av de vuxna (läs: jag) gick lite hungrig från matbordet. :-)

Designonline skickade idag ut information att de har 15% rabatt på hela deras Marimekkosortiment. Eftersom jag trånat efter Marimekkos tyg Bottna, passade detta utmärkt! Det blir förstås inga stora summor intjänade på en sådan rabatt men den får mig att göra slag i saken. Ange rabattkod b8kmarimekko om ni ska köpa någonting.

Bild lånad från Designonline.

2 kommentarer:

Ann sa...

Den är så fin. Har ju den själv.;)

Tröttnade ett tag på den när jag hade en orange period. Men nu är jag inne i en "färgklickar överallt" och då kan man ju blanda friskt.

Men jag har inte satt upp den igen. Tror det skall bli kuddar av dom en dag. Eller en fotpall. Vi får se. Bara att äga den gör mig glad.

kram

Anonym sa...

Hade varit kul att köpa nåt fint tyg, men jag orkar inte kolla, ska gå och lägga mig, har redan varit uppe tillräckligt länge. Hoppas det blir en trevlig dag i morgon, det blir kul att ses, då ska du få se en pepparkaka!!!

Kram Ester