tisdag, september 22

Gratulationer

Det var länge sedan barnen och jag hade en sån här mysig dag tillsammans. När Lillasyster sov kunde jag verkligen ta mig tid för Storebror vilket känns bra eftersom vår lilla tjej vill ha mycket tid och uppmärksamhet, tyvärr på bekostnad av vår älskade son.

Under en storhandling i en av staden stormarknader gjorde lilltjejen sig förstådd genom att skrika extra mycket. Efter den utflykten kändes middagsbjudningen hemma hos svärmor och svärfar extra värdefull! :-) Hur van jag än är barnskrik blir jag ändå stressad...
Tack för den alltid så goda maten snälla ni!

Jag vill passa på att gratulera Zun på hennes födelsedag om än lite sent. Den här lyckoklöverblomman är speciellt till dig! ;-)

1 kommentar:

Zun sa...

Tack för blomman söta du!!

Jag var egentligen på väg till F i Sunderbyn idag, men ligger hemma och fryser under täcket istället. Surt.

Ha en skön dag!
Kram U