söndag, september 27

Glädje för en treåring

Helgen har passerat med en hög fart och vår största Storebror har sovit borta två nätter - helt utan anledning! I lördags fick vi minsann veta, när han kom hem från sin morfar och mormor att han så gärna ville sova en natt till och vem kan neka honom det? Jag blir verkligen glad att han är så trygg med dem, det gör även mig lugn.

På lördagen gjorde min mamma Södrastan med mig och Lillasyster, där inhandlades två barnböcker av Jan Lööf (Sagan om det röda äpplet och Morfar är sjörövare) som jag själv minns från när jag var barn. En spännram väntar på ett tyg jag sett ut och längtar att få fästa upp på den tilltänkta platsen.

Idag, söndag har vi firat släktens färskaste treåring på ett kalas med temat Spindelmannen. Han simmade i nya leksaker efter presentöppningen, men vilken dröm för de små kusinerna som aldrig hann bli lessa. Om det mot alla odds skulle hända kunde de bara gå vidare till nästa roliga underhållning!

Inga kommentarer: