onsdag, september 23

Fotouppdrag: Vigsel Johanna & Jonas

I lördags fick jag vara med om vigseln mellan Johanna och Jonas som ni fått se en skymt av för någon dag sedan. Trots att jag fotat vigslar tidigare kände jag mig en aning nervös, tanken att bara ha en chans på sig att fånga ett uttryck, en rörelse eller glädjen i deras blickar. Nervositeten blandar sig med känslan av utmaning, att ta just bilder som fångar detta! Det var superkul!!


Tack Johanna och Jonas för att ni valde mig som fotograf, jag blev uppfylld av glädjen som sprudlade! Hoppas ni har det bra på er bröllopsresa. Jag önskar er all lycka!

3 kommentarer:

johanna sa...

vilka härliga bröllopsbilder!

Anonym sa...

Nu rackarns ska jag ge mig tillkänna, Anna! Jag har tittat in på din blogg några gånger, och tycker att du är en väldigt bra fotograf. Jag tycker också att du "smälte in" bra vid helgens vigsel. Det skulle vara kul att anlita dig någon gång, om du vill och har tid. Kram och trevlig helg, hälsar Anna-Britta

Huset vid Kullbacken sa...

Johanna: Roligt att du tittat in och tack för komplimangen!

Anna-Britta: Du tycker att jag smälte in, trots att jag var tvungen krypa och pressa mig mellan pianot och första bänken! ;) Märkte du att du flyttade lite för att släppa förbi mig? Jag vill hur som helst mer än gärna bli anlitad av dig! Kanske lite gravidfoton? Kram på dig också!