tisdag, september 15

Fotouppdrag: Märta

Dagen har tillbringats inomhus för en gångs skull. Jag fick för mig att barnen skulle behöva vila upp sig ordentligt så därför har tvn gått varm. Vi hann alla tre bli på dåligt humör innan middagen och jag var framförallt lite stressad inför det stora kalas vi hastigt dragit ihop. Min yngsta (inte alls så liten!) kusin har tagit världrekord och vunnit VM-guld i styrkelyft och självklart skulle han firas. Stoltare släkt får man leta! ;-) Mer om det imorgon.

Här kommer fler bilder på söta Märta!


2 kommentarer:

maria sa...

Superfint anna! kram maria

Ann sa...

Jag och mina barn har varit hemma i nästan 6 dagar. Först var den ene sjuk o sen så går ju den lille bar 15/vecka eftersom jag är arbetlös. Sen så har skolan varit stängd och då ville den stora oxå vara hemma med mamma o lillebror.

Vi har alltså både myst o grälat typ 1000 ggr med varandra.

Vi har haft tur att vädret har varit så fint så man har kunnat leka ute.

Åh- så spännande med en världsmästare i familjen!!
Grattis grattis!!

kram