tisdag, september 1

Förstagångsupplevelser

En dag hos min mamma som har varit riktigt skön! Jag fick en välbehövlig vila på trettio minuter när barnen och mamma gick ut en stund + lunch och middag! När ska min matlagningslust komma tillbaka kan man undra... Medan jag gick iväg till sjukhuset för ett besök där, lagade de andra blåbärsgröt till middag. Min kära mor såg ganska trött ut när jag kom tillbaka och dessutom fanns det blåbärsspår lite här och där i köket. Hon gör det bra som klarar av sådana situationer, jag är så oändligt tacksam!

Barnen har fått uppleva mycket i sommar. De har åkt buss och tåg för första gången, de har fått känna på en orm och en groda, sett sälar, pingviner, krokodiler, farliga spindlar, sjöstjärnor och många andra djur. Det är tur det finns bilder för annars skulle de inte komma ihåg det länge.

Jag har vunnit några auktioner på Tradera och är intresserad av många fler!! :-) Man kan ju verkligen hitta allt men det jag mest tittar efter är inredningsdetaljer. Ska snart försöka visa er de vinster som hittills landat i brevlådan.

Inga kommentarer: