fredag, september 18

En skuta som är vår egen

Vi har i en vecka nu varit ägare till vår egen båt! En ganska stor båt (30 ft för er som förstår er på) med både för- och akterruff. Med på köpet följde en del extrautrustning som till exempel en tv och micro, något vi inte är vana att ha i livet på en båt men absolut kan vänja oss vid! :-) Som ni förstår närmar det sig slutet på säsongen så den ska snart upp ur vattnet för att vinterförvaras på lämpligt ställe. Det kliar i våra fingrar till att få fräscha upp den och sätta vår egen stil på henne!

För er som känner oss, visst passar skylten bra! ;-)


Bättre helhetsbilder kommer antagligen vid ett senare tillfälle. För mig väntar en hektisk lördag fylld med fotouppdrag som jag både gruvar och längtar till . :-)

Trevlig helg önskar jag er alla!

4 kommentarer:

Jennie sa...

Så mysigt med en egen båt. Vi äger ju våran tillsammns med ett annat par, vilket är helt ok eftersom vi har någon att dela kostnaderna med, men det vore ju ännu bättre med en egen. Har ni hunnit ut någonting med den än?

Lycka till på fotouppdragen, det går säkert som en dans. Kram

Åsa sa...

Vi kommer, som första fotouppdrag. Och med tanke på de tidigare som du visat upp kan man nog inte bli annat än nöjd! Vi ses

Anonym sa...

Lycka till i morgon!
Jag ber för dig!

kram Ester

Anonym sa...

Hmm skylten passar väl iofs Gabbe rätt bra..:)

/PDOL 2008