onsdag, september 2

Detaljerna gör det

Vi har haft en härlig dag med nära och kära vänner, blivit bjudna på lunch och helt underbara biscottis! Det är ett bakverk jag ska ge mig på någon dag.

Ikväll tog vi äntligen tag i att behandla en av våra två skinnsoffor. Det har gått flera år utan att vi gjort det och man rekommenderas att behandla fyra till tolv gånger per år! Imorgon, eller någon annan kväll ska vi ta nästa.

Här kommer nu mina så kallade fynd. En vägglampa med den snyggaste arm jag kan tänka mig, tyget ska jag byta ut till något mer passande - i mitt hem. Brickan från Spira är redan en favorit! Känner du igen den Linnéa? ;-) Jag kunde bara inte motstå den...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Är lampan second hand eller finns den att få tag på? Den var sååå fin./jenny

Anonym sa...

Jag känner igen den, den är väldans fin :) Jag skulle byta färg idag men det var slut turkos så jag fick mig en annan variant av bricka. Turkosa rutor :)

Ser fram emot ett besök hos er och få se allt det fina du visar här på bloggen :)

Anonym sa...

Glömde visst att skriva under mitt meddelande :s men du kanske förstod vem det är ändå!

/Linnéa

Huset vid Kullbacken sa...

Jenny: Lampan är köpt på Tradera men visst är den fin!! :)

Linnéa: Synd på brickan, eller så inte! Turkosa rutor är ju snyggt det!! Och det skulle vara så otroligt roligt om ni kunde komma, när nu David har tid... ;)