onsdag, september 30

Bildredigering

Just nu sitter jag och bearbetar bilder på söta Tindra och Viggo. Jag försöker ta de olika jobben i tur och ordning och nu är det deras tur. Känns bra! :-)


Imorgon väntar en träff med min diabetessköterska. Jag har haft diabetes typ1 sedan 1989 och tagit sprutor sedan dess men nu efter mycket velande känner jag mig redo att byta till pump. Pumpen kommer att hänga på mig (den är liten och smidig) i princip konstant, bortsett från när jag ska duscha eller bada. Den ska förhoppningsvis underlätta en del och hjälpa mig att hålla ett jämnare blodsocker. Om ni vill veta mer om denna sjukdom kan ni klicka här för annars kan det bli en låång text för ointresserade att läsa. ;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fler fina bilder! Ska bli så kul att se resten!
Kram Anna

johannas fotoblogg sa...

fina bilder!