lördag, augusti 1

Virrvarr

Jag är så förtjust i mönstret Virrvarr som har hängt med ett bra tag som ni vet. En av dessa pannunderlägg eller skärbrädor skulle passa så bra hemma i mitt kök... Virrvarr säljs på flera olika ställen på nätet bland annat Designonline, Förr.se eller litetstrå. Bara några klick ifrån... ;-)


Foto: Från Designonline

3 kommentarer:

Maria sa...

Hej Anna,

Jag tycker att du har en härlig blogg! Du ta så vackra och rogivande bilder. Hoppas att det är okej om jag länkar från mig så att jag kommer ihåg att titta in lite oftare.

Vänliga hälsningar
Maria

Huset vid Kullbacken sa...

Maria: Så roligt att du tycker det! Jag blir otroligt glad! Länka på du så får du kanske se fler bilder på bekant familj. :)

Huset vid Kullbacken sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.