fredag, augusti 7

Utgrävning

Idag har jag och min son börjat gräva. Ett av mina många projekt som har legat och väntat på att bli förverkligat. Nu efter så lång tid ifrån detta tänk känner jag mig otroligt laddad att sätta igång! :-) Här ser ni vårt uthus vars gavel är det man möts av när man svänger in på gården. Just nu ser det ut som överallt annars hos oss - ojämn mark med mycket gräs på.
Vi har börjat gräva bort allt gräs inom markeringen, busken ska bort och ersättas av antingen ett sorts gräs eller en daglilja som våra grannar med en prisbelönt trädgård gav till oss. Tack för den!! :-) Resten av det utgrävda området ska täckas av kattskallar och lite grus. Än så länge är bara hälften urgrävt men med den energi jag har nu oroar jag mig ingenting för resten av jobbet. Hoppas att denna känsla består! ;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för en fantastisk camping hos er i helgen. Helt klart en av sommarens bästa helger, tycker hela familjen! Ni är så gästvänliga. Vi kommer igen!

Familjen H