fredag, augusti 21

Stressigt...

Jag ligger efter mitt tidschema för kvällen. Tanken var att jag skulle hinna duscha, blogga, prata med min man och packa inför morgondagens resa för att ta mig i säng tidigt så att jag sedan orkar med hela lördagen som innehåller ett besök till Ikea och sedan surströmmingsmiddag hos vänner i en stad på vägen.

Gaah! Klockan är redan elva och jag sitter här och försöker fortfarande knåpa ihop ett inlägg. Tekniken har krånglat för mig, jag har suttit och trixat ihop ett kollage av bilder men det tog stopp efter ett tag så här bjuder jag nu på min renskrivna Ikealista istället. :-) Listan är egentligen inte lång men som en kompis sa till mig, kvittot har en förmåga att bli betydligt längre... Hur som helst längtar jag till allt som är planerat för imorgon! Det ska bli en rolig dag med vänner vi träffar alldeles för sällan.

1 kommentar:

caroline sa...

hallå! hoppas att Ikea trippen blev lyckad..jag hör av mig till dig imorgon om vi kanske skjuter på någon dag. vi har nämligen en lite sjukling här hemma.hoppas att hon är bättre tills imorgon! kram kram