fredag, augusti 21

Slutförda projekt, eller inte

I år hade jag en kort liten lista på vad jag skulle vilja hinna göra utomhus denna sommar. Ni har sett resultatet av lekstugerenoveringen, tyvärr har bron inte blivit byggd än så det får bli nästa år. Vi har dock fått en ny bro till huset vilken vi är otroligt nöjda med! Nu är vi på gång med plattläggning runtomkring entrén också men tiden är knapp. Jag har suttit och skissat på några olika alternativ och bollat idéer med min farbror och faster som har erfarenhet av detta, så beslutet är taget angående själva utformningen. Nu det bara att börja gräva! :-)
Tidigt i vår skrev jag om två omålade trädgårdsstolar som bad om min uppmärksamhet. Det har de fått nu med lite vit färg. Visst blev det bra? Det tog sin tid men värt vartenda myggbett! ;-)


Jo, det hanns ju även med ett litet sidoprojekt - planteringen eller vad man nu ska kalla den, som blev klar tillslut.

1 kommentar:

Jessica sa...

Hej! Så är det ju hela tiden, man sätter för stora projekt under sommaren varje år, men när det kommer till kritan vill man ju bara mysa!

Trevlig helg// kram Jessica