torsdag, augusti 13

Planteringen - den enda

Jag har tillbringat dagen med två kompisar i deras hemstad. Vi har haft en riktigt härlig dag med mycket snack, lite shopping, mat och fika på mysiga ställen! Jag har fått se staden från lite andra håll än bara affärsstråket och det uppskattade jag. Tack K och G för idag, hoppas vi kan träffas så där fler gånger! :-)

Ikväll försökte jag slutföra projekt plantering men tyvärr gick inte det när stenarna tog slut. Vi som fyllde ett helt släp med stenar i olika storlekar och formar, nu vet jag inte om min man ställer upp på fler hämtningar... Jag tycker ändå att man kan ana hur slutresultatet kommer att bli och jag känner mig nöjd. Gräset ser otroligt pluttigt ut men förhoppningsvis ska det växa till sig till nästa sommar i alla fall.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint det verkar bli.. Du är så duktig på att få projekt att bli gjorda!!!

Nu är alla bröllopsbestyr klara, benen är rakade och talet är skrivet... Nu går jag och lägger mig!

Kram E

Sofi sa...

Ser jättefint ut! Synd att stenarna inte räckte bara, så att du inte fick slutföra.
Vi är hemma hela veckan, om ni inte är rädda för smitta får ni gärna komma förbi!

Anonym sa...

Det där blir ju jättefint och jag håller med E.Vi ses väl framöver!! Kram Benita