måndag, augusti 17

Mer Benjamin

Äntligen har jag slutfört stenläggningen! Jag fick hjälp av min son och min storebror som är hemma på ett kort besök, att plocka ihop de finaste stenar vi såg från en gigantisk hög. Nu är det faktiskt ganska många stenar kvar men jag skulle tro att de inte får ligga särskilt länge innan de finner en lämplig plats att förgylla.

Igår fotade jag som sagt den underbara pojken Benjamin igen och tror ni inte det föll små regndroppar även denna dag! Igår var det dock betydligt mindre så det var inga problem att vara ute. Här ser ni ännu ett urval med bilder på sötnöten!3 kommentarer:

Anonym sa...

Så fin han är Benjamin! Väldigt bra bilder blev det!

Ses i morgon...

Kram

caroline sa...

Tack för fina ord hos mig!!!! gud vad fina kort du tar!!! börjar du om att jobba snart? själv börjar jag den 7:e september... du ska inte ha något meandi party snart? KRAM

Jennie sa...

Jag kan nog inte säga det nog många gånger, men du är grym på att ta kort och på att redigera, så fina!

Kram