fredag, augusti 28

Loppmarknad?

Klockan är mycket och jag ska upp om bara fem timmar... Det vankas loppis imorgon! :-) Förutsatt att regnet håller sig borta men tyvärr ser det inte lovande ut. Denna gång ska jag själv stå och försöka sälja lite av mina överflödiga grejer, gärna försöka hitta något fynd också men det är inte målet. Sakerna är packade och väntar på nya ägare!

Vi ses igen efter söndag!

Uppdatering: Självklart föll regnet hela dagen så att stå på loppis kändes inte så inbjudande. Synd att detta var sista för i år, nu måste jag vänta (och gruva lite) ett år till. Jag fick lite bildredigering gjort istället och det var roligt! :-)

1 kommentar:

Zun sa...

Nej, vad synd att vädret var så uselt! Jag åkte förbi området på väg in till stan igår morse och det såg inte så trevligt ut för dem som trots allt stod där med sina loppisbord.....

Det brukar komma en loppis på vintern också, passa på att boka bord där. Vi stod för två somrar sedan och jag hade tokångest innan, men det var riktigt roligt och visade sig vara en lönsam affär. Framför allt att BLI AV med sakerna ;-)

Som svar på din kommentar tidigare i min blogg: Menar du att BigBeach har VIPP på toalettena?!?!!!! Måste snarast undersökas. Då kan man sitta där och sukta ett tag och bara njuta av konstverket ;-)

Kram U