söndag, augusti 16

House Doctor

Denna söndag har varit fylld av kalas, varav ett vi tyvärr inte hann med... På förmiddagen fick jag komplettera Benjamins fotografering eftersom det var otroligt regnigt och mycket åska förra gången vi försökte. Nu hoppas jag vi fick med alla idéer!

Jag berättade om en stadstur i torsdags. Den dagen kom det hem två nya ting till huset, en plåtlåda från House doctor och ett &-tecken från Miljögården. Plåtlådan är stor, den kan nog förvara nästan vad som helst och hade en given plats i det stora vitrinskåpet i köket. Plåtlådor kan man väl inte få för många av? ;-)
Jag gillar den otroligt mycket!

2 kommentarer:

Emma Sandström sa...

Tack för din fina kommentar!
Jag finns på bloglovi' så du kan lägga till mig där: http://www.bloglovin.com/sv/blog/905146/adorable-moments-photography

j e n n y sa...

Åå, House Doctor har verkligen såå mycket fint!! Gillar plåtboxen jättemycket! Bra köp! ;)