måndag, augusti 31

Fotouppdrag: Tindra & Viggo

Jag hade inte tänkt sitta uppe halva natten (igen) för att göra ett inlägg. Men det gick inte att hålla sig för mina fingrar kliade efter dagens fotografering! :-) Två dundersöta barn skulle fotas.

När jag frågade Tindra om jag skulle kunna ta några bilder på henne svarade hon vänligt men bestämt Nej. Som tur är var hon inte svårövertalad och mot slutet bad hon själv om att få vara med. Hon var otroligt charmig och lätt att ha och göra med (Anna jag menar det verkligen)! Och Viggo som är en härlig tremånaders pojke, skötte sig utmärkt med alla olika minspel som är så fantastiskt söta.
Tack snälla ni för att jag fick föreviga era barn! Hoppas ni blir nöjda...

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Vad snabb du är! Och vad fina bilderna blev, blir kul att se resten!
Vi hörs /Anna

Kajsa sa...

Fina kort som alltid!
Särskilt gillade jag sista kortet när storasyster tittar ner på lillebror...

Jennie sa...

Jag tror jag dör, så fina bilder. Måste nog prova mig på en riktig photoshoot någon dag...

Anonym sa...

Samma här!
Jag gillade sista kortet massor. Du är duktig! Kommer bli proffs en vacker dag...

Kram

i sa...

Otroligt fina kort, åter igen. Bättre än den proffsfotograf vi gick till. Härliga vinklar. Hur många kort hinner du ta när du fotar och hur många av dem brukar du bli nöjd med? / i

marielle sa...

Du är såååå bra !!!!!! =)

fantastiska bilder och väldigt söta barn givetvis =)

Huset vid Kullbacken sa...

Tack för alla fina ord!! De stärker mig enormt mycket!

i: Vad gullig du är, tack!
Denna fotosession tog jag drygt 200bilder (kunde ha blivit fler) och blev nöjd med de flesta. Då tänker jag först och främst på skärpa och ljus. Jag kommer hur som helst att få rensa en hel del med tanke på att många av fotona är väldigt lika. Barn kan vara rätt livliga och vill kanske inte alltid göra som jag vill men oftast blir bilderna charmigare då. Hoppas jag har svarat på de frågor du hade! :)

Jennie sa...

Vi har fotat Melker hos danielphoto men har inte sett resultatet där ännu. Fick presentkort, annars hade vi nog inte tagit oss råd till det.

Anonym sa...

O så fina bilder! Du är ett riktigt proffs!!
Kram/ Anette