onsdag, augusti 12

Fotouppdrag: Benjamin

Jag har precis sett filmen Stolthet och fördom som tål att titta på flera gånger. I helgen fick jag se Twilight, en film om vampyrer som var helt suverän, se den! Olika men ändå så lika...

Dagen har passerat snabbt med mycket att göra. Efter att ha hämtat en massa sten var det dags för en rolig fotosession! Tyvärr förvärrades vädret allteftersom dagen gick så det blev mest inomhusbilder och jag fick inte riktigt chansen att förverkliga de fotoidéer som fanns/finns i mitt huvud. Men vi ska snart träffas igen för lite revansch! Här är ett smakprov på charmtrollet. Han var otroligt samarbetsvillig och glad men myror i byxorna har nog alla småttingar... ;-)Tack för en trevlig kväll Lina och David!!

5 kommentarer:

Cilla sa...

Vilka fina bilder! Barnfotografering är så himla roligt!

Anonym sa...

Åh Anna, dom blir så fina! Tack för en trevlig kväll. Med förhoppning om bättre väder på söndag....

Lina

Kajsa sa...

Finfina bilder på en riktig sötnos!
Har du också sett Twilight nu?! Visst var den BRA?!

Jennie sa...

Det känns verkligen super på förskolan. Jag älskade att vara där som liten och Melker verkar känna likadant. Får väl se när man ska börja lämna dem några timmar hur det går.

Ja det är två olika skador. Först hade ju varmvattenberedaren gått sönder och sprutat vatten mot väggen i några dagar under vår båtsemester. Sen har de upptäckt att avloppet under tvättstället i badrummet har läkt, så det är den andra skadan som orsakar att vi nu måste upp med golvet i hallen. Två skador=två självrisker och det är inte så himla mycket som man får ut på försäkringen heller. Lyckan är total!

Får väl sitta och mysa i inglasningen om vi inte kan bo inne...

Hur fina kort som helst på Bejamin, du är en riktgt bra fotograf! Kram kram

Hanna sa...

Åh, vad duktig du är på att fota Anna! Nu vet jag verkligen vem jag ska anställa på mitt bröllop med en viss basist! ;) höhö