torsdag, augusti 20

Födelsedagsbarn: Kusin vitamin

Idag är det många som fyller år (i min närhet). Grattis till er alla! En av dessa är min kusin som blev 23 år och blev uppvaktad med dunder och brak, sång och hurr, fika och surr - för så blir det när släkten kommer och hälsar på. :-)

Jag fick idag även äran att hålla i en fotokurs för en gullig tjej. Tror dock inte det kan benämnas som fotokurs när jag kan vara den sämsta pedagog som vandrar i detta land. Jag hoppas i alla fall hon kom hem med bättre kunskaper än tidigare så mitt försök till att lära ut inte gick i stöpet! ;-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack Anna för Kerstins fotoutbildning. När jag kom hem från jobbet igår hade jag en glad och nöjd tjej. Numera går man aldrig säker, man fastnar på bild när man minst anar det. Kanske jag kan få lära mej hur man raderar bilder... Ha det gott och tack än en gång! Hälsningar MammaMia

Ann sa...

Jag tycker du tar superhärliga bilder. Man kan nästan "känna" glädjen och höra skratten när du fotar barn.
Underbara och enkla bilder. Vill oxå lära mig o nu när jag är arbetslös kanske jag har tid.

kram o må väl!!

Anna - Husetvidkullbacken sa...

MammaMia: Jag hoppas verkligen hon förstod vad jag babblade på om, slutare och bländare kan vara svåra begrepp i början. Hoppas middagen smakade bra!

Ann: Det är det personliga som är så roligt att försöka fånga genom linsen! Lycka till med fotograferandet!!

Anonym sa...

du var super bra anna, tro inget annat! tack så jätte mycket igen :) kram! /kerstin